keracunan makanan

nk tanya kalau tgh mengandung pastu keracunan makanan akan ada effect apa ii tak kt baby. sy nk gii klinik tapi betul ii tak larat sbb asyik keluar masuk tandas je😭

1 Balas

keracunan mknn bahya sis , ketone level dalam badan akan naik , badan jadi acidosis . tambahan dehydration lgi , sis pergi klinik cepat2 yer . semoga cepat2 sembuh ❤️

1y ago

dah pergi,macam biasa doc swasta kata normal kalau pregnant sakit perut and sembelit🥲