1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Petang-petang ni ramai pengguna tengah buat apa tu?👀 Jom sambil-sambil rehat minum petang kita uji minda sikit😉 Apa perkataan lain yang bermula dengan huruf 'sa' tu ya?🤔 *selain daripada sayang okay😉 Komen bawah okay sebab min tau ramai power dalam ni💪

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
383 Balas

salad,satu,salah,sahaja,sakit,sapu,sapi,sabar,sari,santun,sampai,sanggul,saga,sanjung,sabah,sabut,sakan,saka,sarapan,samurai,sarat

saya , sawi , sampan , sampah , satar , sawit , sakit , sana , sapu , sangkut , sayap , saman , sampai , satu , sama ,

Saya, sakit, sarung, sapu, sakan, sayur, satin, sarang, saku, satu, sawi, sayap, sa sabar sakit sama salur sabit

Selam.. seram.. serai... selipar.. solar... sikat.. Saturday.. satu.. sneak.. semak.. serabai.. Sapu.. Sampah..

satu sarang sarung santan sabun sambut sasau santun sakit sanggup salam salah sayung sabah

satu..sabah..sabar..salah..sapu..saga..sabut..sanjung..santun..sanggul.sampai

Saya satu sari saga sasa sabu sani sami sawa saki sandar sandiwara sandakan saluran

saya sayur sayu satu sapu sabun samun saling sabar salah salam sakat sakit sayap

SAtu kasih nan abadi dua SAyang berpanjangan tiga SAkit dan bahagia

Saya Saman Salam Satu Saja Sata Satay Sapu Salak Sama Sasa