1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Petang-petang ni ramai pengguna tengah buat apa tu?👀 Jom sambil-sambil rehat minum petang kita uji minda sikit😉 Apa perkataan lain yang bermula dengan huruf 'sa' tu ya?🤔 *selain daripada sayang okay😉 Komen bawah okay sebab min tau ramai power dalam ni💪

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
383 Balas

sapa,saya,saku,saka,sampai,santan,sampan,salah,sakan,sangkut,sasul,sarat,santap,sabar,sayup,sayu,sagu,sapu,saji,sari,saja,sama,salah,sakit,sabut,sabun,sabit,sana,sarap,sarang,sakti,saku,sakat,salju,Salam,sawit,sanjung,saksi,sabtu,satu,sayap,sangkar,samar,sarung,sangkut,sambut,sains, sakai,salai,santai,sahaja,saku,sampah,santap...

sayang Saya saling Sarah Saida saidatul sampan sampah sabar Sabah satu salah saga santun sampai sanggul sanjun sakan sains sakat Salam sawit sakit saksi sakit sabtu saku salai santai sah sahaja sayap Samar sarung sabun sana sabit sarap sarapan saran saranan sasul sapa salji Saji sawan sapi sayur Saman saham sahabat sagu

3y ago

sarapan

sabtu saya sarung sayap sakti sangkut saji sari sama sabut sabun sawit santan sahara sabar sadis sayup sayu sarat sangkar sanggul saham sabit saji samar salai sakat sakan sagu sahaja sampah samping sampret samshul sasul sahara sakinah saliza safira

sabar...satu..sawan...sakit...sangat...sangkat...sapu...sawi...sakan...saga...sama...sana...Sami...sapa...Saban...santau...sapi...sampan...sayur...sagu...saman...sah...saham...sahabat...sarapan..

salin:sari:sapi:saki baki;satin;saring;sana;sasa;salah;saka;sapu;salam;salun;sarung;saran;sayap;sapa;salad;sarat;sarang;sayu;sapu;sayup;salut;saraf;sarang;saran; sanad;saling;sakit

Sakti 🌟 -ni perkataan pertama yg terlintas di fikiran sebab teringat lagu ost Puteri Gunung Ledang - "Bagaikan Sakti" 🤭😂🎶🎵 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Saya Satu Sayang Saku Sapu Salur Sadur Sama Sana Sate Saka Salam Sarang Sakit Saji Sabun Sawit Saban Sakan Sarat Sata Saga Sasa Samun Saling Saman Sanak Safar Sawan Sasau

sanjung,sampai,santai,salam,santapan,sapi,sapu,sakit, sandiwara, Sandakan,sanding, Samsung,samsu,saya,Sabah, Sarawak,sabak Bernam,sabar, saling, sains,saingi, saintifik

saya,salah,salam,sayang,saka,saman,samar,saloma,sawah,satar,sadap,sajak,saban,sabah,sata,sapu,sagil,sabun,sabut,sawit,sakti,sakit,salam

Sari Satu Salah Saku Santan Saya Sampai Sampan Sambal Sakit Saling Sahaja Saku Salai Saluran Saji Salji Santun Sayap Sabtu Sagu Salin