Jom jawab challenge di bawah!

Petang-petang macam ni bestnya kalau main game ni kan! Haaah jom konsgikan 2 jawapan soalan di bawah lepastu hashtag min ya #answeritchallengeTAP nanti min reply satu satu okay sebab min nak sharekan poin PERCUMA untuk you guys yang ikut serta challenge ni! 😉

Jom jawab challenge di bawah!
55 Balas

1.masa sekolah menengah dh plan nak kahwin sebelum umur 25 atau tepat umur 25 2. Alhamdulillah,kahwin umur tepat 25 thn jugak..hihi #answeritchallengeTAP