Jom jawab challenge di bawah!

Petang-petang macam ni bestnya kalau main game ni kan! Haaah jom konsgikan 2 jawapan soalan di bawah lepastu hashtag min ya #answeritchallengeTAP nanti min reply satu satu okay sebab min nak sharekan poin PERCUMA untuk you guys yang ikut serta challenge ni! 😉

Jom jawab challenge di bawah!
55 Balas

Plan dari zaman sekolah konon2 nak kahwin umur 24 atau 25 camtu..last2 jodoh sampai time umur da nak masuk 30 tahun..🤣🤣 #answeritchallengeTAP