Pregnant 36mggu 4hari

Perut tak selesa macam rasa kita senggugut Tu tanda2 nak bersalin ke? Taktahu nak bezakan sbb anak 1st dluu kena induce🥹🥹

6 Balas

,. , hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

rajin juga macamtu dari 36w+ bby kerap ngeras + sakit pinggang sampai bawah perut , now dah 39w+ makin kerap sampai malam selalu terjaga tk selesa . tp kalau konsisten 10/5min dah contraction betul bole terus ke hospital

1y ago

bby akan ngeras sakit pinggang ke perut , braxton hicks tk kerap gap lama baru dtg balik , kalau contraction betul makin kerap sakit 10min ke 5min mcm tu

smela Sy 36w 1d ari2 rasa sakit,pinggang pun dh sakit ni ank ke dua dlu bersalin ank first 36w5d skrg ni risau adiknya pun keluar awai

1y ago

Saya dlu aanak pertama kluar genap2 40hari tu pon induce. Anak no2 ni jadi risaw sbb tak sama macam anak 1st. Dngan ada cyst nya lagi🥲🥲

sya pun rsa mcm tu kkdng .. 36m5h 😁 sya pun tak ingat sngt dh sbb ank first dh 7thun 😂 sya pun trtnya2 jugk ni..

1y ago

sma lh.. 37mnggu suda 🤭🤭 turun sngt dh kpla baby ni sbb snng sngt trkucil 😂 hrap dprmudahkn sgala urusan 😁

38+ week sama juga rasa mcm period nak kluar dah bbrpa hari 🥹tanda bersalin ke confius ank first 🥹🥹

1y ago

terima kasih ...🥰🥰

Sya 36w 3 hari pun sama ada rasa sengugut cmtu pandai dtg2 tertanya2 juga sbb first mom 🥹

1y ago

Haha , sy pon tertanya2.. walaupun anak ke2. Allahu. Risaw je