Tips bersalin

Mcm mana nak buat ye , baby masih selesa dalam perut dan x mo keluar 🥹 taknak kene induce or czer . Tak ready mental lagi . Sbb anak first sy bslin normal . Yg kedua ni tanda2 ada tapi baby mcm masih selesa je duduk dalam perut 😅 boleh bagi tips x ? Sy dah 38w 3d #bantujawab #worried

3 Balas

hi sis banyakkan berjalan ya. g lah mana2 mall ke taman ke.. tu dekat luar..kalau dlam rumah sis buat ketuk ketampi tu jalan itik dan kaki buat senaman kupu2. tips sikit bersama suami jgk.. dan pujuk bby k..

1w ago

Hi ! Tq tips . Dah try juga tips tu tapi baby masih selesa dlm perut 😅 24/6 ni sy ad aptmnt dgn pkar sbb baby kecik . Hope tak kene tahan la time tu .

Banyakkan berjalan. Saya berjalan pusing2 mall dlm 1 hari tu, tp ada rehat juga lah kejab2. Esok dah ada tanda trus salin

hai