8buln

Perut saya nmpak kecik kan wlwpon dh msuk 8bulan..??

8buln
112 Balas

Eh baju kita sama lah..hahahaha bju pregnant ni best pakai selesa..murah pn murah 🤣

xpela sis.. jnji sis sihat dan bby sihat... perut kecik sng sikit nk gerak..hehe

Sama saya sis. Semoga dipermudahkan. Cukup kita tahu bby sihat selalu dan aktif 😍

sy pon cmtu sis...xpe...senang branak....ank sy lahir 2.6kg....yg pnting baby sihat

sy pn mcm sis prt kecik dah msk 8bln jgk..xpela kecik yg pntng bby sihat sis..

Sama mcm sy. Sy pon 8bulan perut kecik. Husband smpai ckp mesti tak lebih 3kg.

Xpa kecik ke x sist..janji baby membesar dgn elok n sihat2 sicomel dlm tu😘

Takpe sis..mungkin perut jenis tak tebal tu yg kecik..janji baby sihat😉

Tak mengapa sis, yg penting anak dlm kandungan sihat.

Sme mcm sye sis...xpe sis nmpk jgk tu...jji baby ngn sis sihat..😊😊