8bulan

skrg sy 8buln bole ke kalau nk bersama suami?

23 Balas

Kalau selera silakan sis, saya dah x selera sebab perut dah besar dan buatkan saya jadi sakit satu badan 😂😂

boleh sis . mmg doc galak kn pon brsme time2 tu tpi sy plak xd slera bila perot da besa ni . nafsu tu kurg . ahaha 😂

Sye sebelum subuh masih bersame mlm beranak sis.. Chill je.. Makin kerap bersama hari nk dekat Lgi senang jln nk bukak..

Klu nurse dekat tempat sy diorg akan bg petua untuk mudah bersalin iaitu kerap bersama dgn suami bila dah hampir due date.

5y ago

Pulak gitu.. Hihi

mudah nk bersalin nnti sis..boleh sangat bersama suami,lagi kerap lagi 👍👍..

boleh sis..sgt2 digalakkan sbb membantu utk membuka jalan..

Boleh dan digalakkan hehe. Asalkan kedudukan uri bukan kat bawah

5y ago

Ok tq..😊😊

lagi kerap lgi bgus memudahkn utk besalin...

Sy 9 bulan pon masih mcm sblom pregnant😅

Boleh sangat2....mudah untuk bersalin nnty