8buln

Perut saya nmpak kecik kan wlwpon dh msuk 8bulan..??

8buln
112 Balas

Sama la kita.. Sy pon x npk sngt.. Jantina baby pon x blh scen lagi. Tnggu bby buat kejutan ja

perut sy rmai tegurr baby kembarr 😂 sbb besar sgt, bdan kecik x pdan dgn bdan dah perut tu,

Sama .. sy 5 bln adik brdik selalu ckp mcm perut org terlebih mkn jer 😂 perut kecik .. 😂

Saya pun dah 35 minggu, baru org perasan mengandung, padahal dah x larat nak pergi kerja dah.

Sy pun kecik jugak tapi takpe. Positive je. Janji baby sihat. Semoga dipermudahakn urusan

Janji baby sihat kat dalam..perut pun cepat kempis bla da bersalin t..xde hal la

As long as Dr kata ur bby normal n okay..knpe nk peningkan kpla pkir bnda alah ni????🤔

Nmpak sdah baby bump tu sis. Xyah stres sgt. Yg pnting baby & mummy sihat. Positif ya ☺

Sama la sis. Tapi saya lagi suka kalau perut kecik. Malu org tegur dah nampak perut 😅

Sya da 6 bln smthing pun perut kcik lagi .. tpi bby aktif n sihat ja alhamdulillah ☺