Ada x ibu hamil 10-11 weeks langsung xda morning sickness,payudara on off sakit n xmembesar?

Perut pun mcm xda perubahan😔#bantusharing

2 Balas

10-11w mmg perut x nmpk lgi. as long as xde bleeding, mommy x perlu risau. sye perut nmpk start 18w itu pun kecik jeee . ade org msuk 6m bru nmpk perut, ade org 8m bru nmpk perut. below dri tu cuma lelemak manja yg sedia ada jee 🥲😂

Normal, just enjoy the pregnancy journey.

2y ago

Allhamdulillah🤲🏻🤲🏻..semoga ada rezeki utk saya kali ni aamiin🤲🏻🤲🏻..slmt berpantang puan🥰🥰🥰