Due 31/1..

Perut mgeras, pinggang sakit,37weeks 3day,nak jalan pun susah,adakah tanda nk bersalin,nk g hospital terus,atau relax dlu

9 Balas

Due kita sama . Saya pun rasa yang sama . Tapi selalu kena false contraction sakit bahagian rahim pinggang tulang punggung cirit birit . Tapi saya selalu pujuk baby keluar time ayahnya lepas gaji . Rilex tenang2 je dulu . Turun tanda baru kita pergi hospital . Semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 yang sedang menunggu hari nak bersalin .

4mo ago

In sha Allah sampai masa nya tak lambat tak cepat pasti baby akan keluar . Cuma kita usaha pujuk baby tahan sikit lagi seminggu je he he he . Selebihnya kita serah padaNya . Sis cari tips untuk buka laluan / contraction .

Kekerapan masa selang 5 minit berterusan macam tu, boleh dah ke hospital. Pantau juga jika ada blood show dan air ketuban keluar, terus pergi hospital

Due date kita sama,perut sy pun kerap mengeras sampai sakit pinggang,urat tegang..tapi takda tanda lain lagi sebab baby gerak ok je macam biasa.

Due date sama..apa yg sis rsa pon sma..tp masih tgu skit yg kerap n tgu tnda..

Saya due 31/1.. bru admit ward td sbb turun tnda blood show.. 🥹 anak kedua

4mo ago

Semoga dpermudahkan segal urusan sis..doakan kami ibu2 yg sma due nie🫣

sy bru 36 weeks, dh turun tanda bloody show darah, kena gi hospital ke?

4mo ago

yeke sy dah 3 hari dah ni, tkde rse nk bersalin tu hmmm, risau nk baby keluarr🥺🥺

Sy 30/1 xde tnda lg baby tgah syok lg kot dlm perut 🤭

4mo ago

Hehe sama. Alhamdulillah baby masih steady dalam perut. Kalau boleh biar diaa keluar 39w++

saya due 30/1 tapi belum ada tanda tanda lagi

Sama due, sy belum ada tanda apa2 lagi