Potong bulu Miss V

Hi mommies nak tanya, wajib ke nak cukur sebelum melahirkan ? sebab mcm bnayak je org suruh cukur sbelum melahirkan . sebab saya fikir kalau cukur sbelum beranak , nanti lepas beranak mesti miss v gatal gatal 😅

2 Balas

Saya trim bagi pendek je. Tapi dalam LR midwife tolong cukur kan sebab gynae saya tak suka yang trim. Clean-shaved lagi senang sebab mudah nak jahit dan postpartum care lagi mudah.

2mo ago

Yup. Sebelum gynae saya sampai LR, midwife yang setup preparation.

sy cukur je. apa2 mudah dorang nk jahit ke,lps brslin nurse nk chek jahitan ke.. mmg kasi clear..😂

2mo ago

tak gatal ke sis ? huhu . risau pulak kalau nak garu2 tmpt jahit tu ke nanti