Perut Mengeras

Perut kerap mengeras, tpi tkda tanda2 lain nk brsalin lgi. Normal ke ? Perlu terus ke hsptal atau tnggu je dulu? Skrg dh 38w3d. #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

2 Balas

ada org xde tanda hanya sakit shja..kalau sis rasa sakit yg x dpt d tahan bru pegi hostpl atau sia rasa mmg sakit tu betul² regular boleh pegi hospital. tapi kalau sis pecah ketuban or keluar drh byk or bby kurg gerak kena pergi hosptl wluopn x sakit..

kalau kerap keras disertai dengan rasa sakit better pergi hospital . Dah 38minggu bila bila je bole bersalin . Semoga dipermudahkan segala urusan 🥰