perut kerap mengeras

perut kalau kerap mengeras tu tanda bersalin ke? start maghrib semalam dia kerap mengerass tapi belum ada tanda lagi. malam tadi tak sangat. pagi ni dia start balik plus rasa sakit perut and nak berak. tapi boleh berak. lepas berak sakit perut hilang. cuma perut still kerap mengeras. saya dah 39 minggu. boleh pergi hospital ke?

5 Balas

mngeras xsakit bkn tanda sis. mngeras sakit yg tahap rasa nk mngeliat bdn gigil2 tu baru contraction