Cecair d puting payudara keluar

Saya FIRST TIME hamil n skrng ni usia 6 bulan dah.. masa sy nak bersihkan payudara td sy terpicit then keluar pula cecair..mula² cecair tu warna kuning cair sikit.lepas sy lap n picit balik, keluar pula warna putih tapi kurang putih..lebih kepada warna jernih tapi kurang jernih.. warna keruh gitu..tu apa benda ye ? Risau pula dibuatnya..#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Balas

sama lah mcm saya . dia kluar mcm air jernih tp ada cmpur putih keruh sikit . tapi sbelah kiri je . belah kanan takde lg

Susu 😆