Apa perubahan hormon anda alami selepas bersalin?
Voice your Opinion
Metabolisme rendah
Rambut lambat tumbuh
Selera makan meningkat
Nafsu seks rendah
Lain-lain

4410 respon

33 Balas

Rambut banyak gugur, sakit pinggang, cepat naik angin sampai suami punnn tak berani nak bergurau dengan kite dah 🥺

4y ago

Betul. Rambut pun makin menipis dah, bersepah rambut atas lantai 🤦🏻‍♀️ sabaq jela kan kita ibu ibu ni mmg banyak betul main dgn emosi

Naik ruam dkt peha normal ke?gatal smpai merah2 menggaru.ubat gatal paling sesuai utk hilangkan gatal2?

Rambut gugur, lepas bersalin anak no dua, sampai sekrng belom period lagi.. dari bulan 8 thun lepas.

sembelit. Bdn merenyam gatal, bloated, heartburn, penat, clog nose

Rambut gugur, cpt stress sbb handle 2 anak yg msih kecik, cpt mengantuk

Selera mkn meningkat.. Sama, cpt rase letih.. Rambut byk gugur

selera btambah bdan biasa jer tpi perut boncit😅😂

Period tak stabil & naik ruam satu badan. Normal ke?

slre mkn ttun naek. cpt penat cpt stress 😑

Cepat masuk angin #TAPSupermoms #TAPxTanamera