Pertumbuhan gigi anak anda setakat ini bagaimana, Ibu?

Voice your Opinion
On track!
Sedikit lewat
Saya tak pasti

304 respon

24 Balas

anak saya cepat sangat, masa 6 bulan dah naik tumbuh gigi, sekarang 10 bulan dah 4 btg atas , 2 btg bawah hihi dalam masa 3-4 bulan kejap je naik giginya

Bawah tumbuh betul.. Atas tumbuh taring dulu bukan tengah.. Sebab to rajin nak gigit orang jee, haga

7 bulan, tumbuh 1 batang gusi bawah 8 bulan, tumbuh 2 batang gusi atas, 1 batang gusi bawah😅

anak sy skrg 5 bulan lebih..nk tumbuh gigi pertama belah bawah😅susu pon dh pndai gigit😂

1 tahun 2 bln masih 4 atas 4 bawah. takde tanda² yg lain nak tumbuh lg

arini 9bln..nampak dah 2btg gigi nak kuar..tajam2 rasa bila sentuh gusi bawa

9 bulan. 2batang bawah dan 1 batang taring rasanya sbb tumbuh tepi hehe

4 atas. 2 bawah . skrg umur 1 tahun tmbuh lgi 2 btg bwh

Setahun seminggu 1 gigi pun belum tumbuh.. risau pulak rasa..

anak sy 10 bulan dah ade 4batang atas 2batang bawah 😅