Istri saya bulan lalu haid lepastu sekarang telat haid apakah boleh hamil dok

Pertanyaan

Istri saya bulan lalu haid lepastu sekarang telat haid apakah boleh hamil dokGIF
7 Balas

maaf En kami tak boleh menentukan samada isteri awk tu pregnant ke x.Tapi en boleh mmbeli UPT terlebih dahulu untuk check sebelum jumpa doc utk double confirm.Terima kasih.

sy pnh jd cmni jgk dalam bulan 6 dua kali period..las bulan 6 lps pd tu dh xdtg period alhamdulillah pregnant skrg dlm pantang..terai la beli upt cek dlu

klau jenis haid teratur setiap bulan mgkin hamil .. nnti bgtahu isteri klau telat haid 2minggu, try buat upt test ..

check UPT. macam2 sebab boleh lewat haid.

Boleh beli upt dan cek ya.. kalau regular period

check upt dulu

check upt.