Jalur samar samar adakah saya hamil

Pertanyaan

Jalur samar samar adakah saya hamil
23 Balas

pregnant ni macam saya lah.saya buat 1/2/23 keputusan samar-samar macam ni . alhamdulilah nak lebih yakin Kakak saya kerja ppk hospital bahagian Labour room dia sarankan saya terus pergi buat scan dekat swasta alhamdulilah smlm scan saya dah 9week 6days doakan ye semua saya n baby sihat selalu 🤲khamis ni saya bukak buku dekat kk.saya doakan moga Ada rezeki awak ❤️

1y ago

wah tahniah

tgok sini bole jadi mmg pregnant. tapi kalau awak tak confirm ,awak test sekali lagi time pagi, air kencing first ni selalu mmg betul .

1y ago

alhamdulillah

kalau samar atau terang dan double line, confirm pregnant... nnt check lain..heheh bru puas hati..hehhe tahniah sis

1y ago

terima kasih..insyallah law da rezeki kn

InShaaAllah pregnant.. blh test repeat lg lps ni kalau nak lg pekat line tu.. guna yg jenis strip plk ke..

alhamdulillah tahniah sis.. moga ada rezeki hamil utk sy gak.. amin🤲🏻

1y ago

alhamdulillah terima kasih ea

InshaAllah pregnant ni. Tahniah sis jaga kesihatan yaa😊

1y ago

terima kasih..

Try smula guna air kencing waktu pgi bgn tido..time tu kandungan dlm urin pekat

insha'Allah hamil ni, tahniah 🥰, sy check dulu pun samar mcm ni juga

InsyaAllah hamil tu awk 🤲🏻🥰 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭

cuba guna dip and tell pregnancy kit tu. yg tu InshAllah tepat