Susu formula

PERTANYAAN kpd ibu2 yg ade pngalaman masaah penyusuan baby,, susu formula ape yee yg elok tuk baby,,, sye daa buntu,, ade x yg sme mcm sye.. 1. Similec - berkahak 2. S26 - cirit 3. Ducth baby - berkahak+ batuk+ selsema

17 Balas

ni kena try n error..sebab bukan semua sesuai dengan susu formula yg ibu2 sarankan jg..tpi as for me,my 1st born dulu sa bgi dupro/dugro tpi anak tak sesuai..dia sembelit lepas tu muntah..last2 sa ganti dengan lactogen..sesuai pula..tida mngis sda bila dia mau poop