Ingat tak bila pertama kali anda dan suami berjumpa?
Voice your Opinion
Ingat, semasa zaman sekolah
Ingat, kerja satu pejabat
Ingat, jumpa dalam Facebook
Ingat, kawan rekomen
Lupa dekat mana

5378 respon

148 Balas

pertama kali kami jumpa kt tempat niaga ibubapa saya di samagagah permatang pauh,kwn suami saya yg rekomen kt saya utk berkenalan.lps tu kami sama-sama tukar number fon tanpa pengetahuan sesiapa pun. akhirnya kami disatukan menjadi sebuah suami-isteri yang paling romantis and skrg kami mempunyai Anak lelaki yg terlalu handsome seperti bapanya and lain-lain lagi. terima kasih kepada keluarga saya terutama arwah mak saya yg memahami perasaan kami.

Sy knl hsbnd bkn dr mana2 laman sosial, dan itu yg special nya hehe.. Smuanya brmula d kundasang sabah.. Hsband travel dgn cousins dia n sy kja d sna. D situ la first time we see each other, kmi brkawan n dia dtg balik sbh jmpa sy.. So dr situ la kmi smkin rapat. Wlupun byk dugaan n smpat stay in long relationship, hmpir putus.. But dah takdir dia jodoh sy.. Hehe love u my hsbnd.. U are the most lovely hsbnd in de world🥰

main game Lords Mobile...laki ku manusia yg paling sombong masa tu..ngorat xlayan..disebabkan ku baru patah hati,ku terus move on...malaih nk brhaqap kat oqang xqeti hargai.......jumpa laki aku dekat MidValley...ku pi sana sorang²..tu ja...xada istilah perigi cari timba...dok melengut tunggu jodoh...smpai ke tua xdpt²....yg penting jgn memilih... pasai pa ku kata gutu...pasai ku kawin dengan duda anak 1...🥰

tak pernah jumpa n tak pernah kenal mak ayah yg jodohkan dan pertama kali jumpa keluar makan dngan family suami kenal tak lama pon pstu tunang bln 12/20 kawin 1/7/21 sekarang tengah usaha untuk dapat anak...tolong doakan sy semua supaya sy diberi rezeki untuk dapat ank kembar tahun ni 🤲

jυмpa тιмe ĸυrѕυѕ ѕaмa2 ĸт pυlaυ pangĸor, 3вln ĸenal.. тerυѕ ιĸaт тalι perтυnangan.. ѕeвυlan lpѕ тυ тerυѕ nιĸaн.. alнaмdυlιllaн

Ingat.masa umur 12 thn. Kena berlakon sbg heroin dia😅. Macam tak percaya pula bila dah jadi suami isteri. Alhamdullillah. Bahagia dgn 3 org anak sekarang.😘😘😘

Pandangan pertama kat pasar malam.. Tak sangka tu Jodoh.. Kenal 3bulan..jumpa sekali dua.. Bertunang 28hari.. Alhamdulillah 17/09/1995 Nikah.. 25th Hidup bersama.. 🤗

First time jumpa masa raya. Dia datang beraya di rumah saya dengan kawan-kawan dia. Saya pergi beraya ke rumah dia dengan abang saya.

bknlan diwechat. .bjmp slps msing2 pakat nk bsua. .jmp pon ajk p mkn dkt area uma. .suami plao dudk area uma je. 🤣😂..

Ingat..kat rumah saudara tgh kndri aritu..dya adk brdik sma suami spupu dya.so,kitaorang kenal kat sna..last2 jdi serius..