Hi nak tanye skrg usia kandungan sy dh masuk 20w1 ari..,baby gerak xkuat hanye terase gerakn kt dlm

Persoalanye normal ke mcm ni?

5 Balas

a.ah sis..normal cm tu..asa geli2 je lagi dia gerak2..sikit lagi dlm 26 ke atas..dpt rasa gerak dia kuat sikit.. faham perasaan risau tu..

normal je sbb bby kecik lg n still byk ruang dlm perut tu x trasa sgt.. nnti brtmbh weeks brtmbahan pembesaran baby makin kuat la gerakan..

3y ago

tu normal.. sy 1st time ase mse 20w pn gitu.. t lps 25w ready laaa...

Normal. Saya nmpk gerakkan keluar bila masuk 27 minggu

Sy 23w pon xbrp kerap. bila scan tgh hri bby tido🤣

3y ago

klu normal alhamdulillah...risau juge...

nrml