16/8 frst priod 23/8 last prd.. skrg xdelay prd lg..sje test tgk naik double line,scan kntung ksng.

Persoalan dy pregnant ke cmni?

16/8 frst priod 23/8 last prd.. skrg xdelay prd lg..sje test tgk naik double line,scan kntung ksng.
1 Balas

boleh jd chemical. sbb hormon sblm period mmg blh jd mcmni.

8mo ago

sy pernah jadi mcmni masa TTC. jadi sy jrg check selagi tak pass period time. bila dh pass sehari dua baru check dan result tu kira valid. sy selalu ingtkn diri sy supaya jgn fikir banyak, jgn stress. sbb semua tu blh menganggu hormon