asslm semua..nk tnye sy last prd 21/5 test br ni -ve g klnik dr bg ubt trn drh..tp sy x mnum lg

ingin tahu#ingintahu

2 Balas

Kalau sis ragu2, sis test lagi sekali guna upt jenama lain. Kalau still negatif, memang confirm tak pregnant sis. Takpun sis request buat ultrasound je. Kalau sis pregnant patutnya upt dah positif & ultrasound dah nampak janin. Sebab ikut last period dah masuk 2 bulan. 😊

8mo ago

simpom preg mcm ade..da scan mmg xde...tp tu la x pnh lewat..smpi skrg xde tnda nk prd

knp doc bg ubat? sbb period x dtg?

8mo ago

ye..sbb da 3 bln lbh ni