Anda dah mula buat persiapan untuk hari raya, Ibu?

Voice your Opinion
Ya, sudah!
Belum lagi

694 respon

24 Balas

beli baju utk preggy je .. sbb baju yg lepas2 mmg tak muat 🥲🥲Klau muat tak apa , tpi mmg tak boleh pakai mcm sarung nangka jadinya.. baju suami dn anak first kami guna yg thun lepas masih cantik pakai sekali je .. raya ni Tk buat apa sgt lagipun da sarat , cuma beli sehelai baju je utk Sye pakai match dgn anak suami 🤗 selebihnya utk persiapan bersalin .. insyaallah raya haji kita boleh beli baju baru utk anak suami 🤗 terima kasih buat syurgaku suami moga makin meriah lagi rezeki buat kami Keluarga.. aminnn 🤲🏻#32 mngu 5 hari

dah belek2 baju sedia ada tengok mana yg muat nak pakai nanti + boleh agak2 matching dgn suami. raya 31+w preggy. most probably pagi raya baru decide sebab perut tgh otw membesar lagi 😅

2mo ago

sy beli kaftan jer.. nk nyorok baby bump..

sediakan ala kadar je utk sdri .suami tanya nak tu nak ini .tp kite prefer utk 90 peratus utk bersalin ..bukan apa takut sekejap je pakai lepastu bersalin😅

kmi pakai je ape yg ada , selebihnye beli untuk anak je , prtma kali nak brya sesama slps ttc 7y☺️

beli satu je kaftan,ok la selebihnya nk pakai baju biasa je yg nipis Dan x panas,maklum la cuaca kat Malaysia sekarang ni,panas lit2

2mo ago

sarat juga ke sis raya nanti? 🤭 saya pun plan nak pakai kurung kaftan pario. raya nanti 32w, baju lain tak muat haha

xda lgsung..lbh fokus nak bt psiapn smbut baby lahir nnti. husben guna bju raye thun lps je.. anak sulung je beli kt tt yg murah

Alhamdulillah sudah. Biar bersederhana namun tetap meriah. Bersyukur dengan segala nikmat yang Allah kurniakan ❤️

baju raya pon pakai baju nikah saja sb baru lgi pakai masa kawen bulan lepas. alhamdulillah jimat leh pakai utk dedua raya.

Belum lagi , fikir pun tak lagi . Macam macam ujian dapat sekarang ni . Kuat sebab baby dalam perut dan suami je 🙂

pakai jubah aje. suami belikan masa dia pergi umrah aritu. suami dgn anak sulung pun sama. sbb skrg da 35w. hehehe.