Give Up

Pernah x kna sickness trok sgt.. Mkn muntah mnum muntah.. Perut lapar tp xda slera nk mkn.. Perut 24jam jer x slasa.. Mnum sjuk mnum pns perut sentiasa sejuk berangin jer.. Apa bnda xda mood.. Last2 nangis ????

1 Balas

Kena banyak trial n error.. saya dulu cuma bubur marrybrown je dpt masuk..bubur masak kat rumah muntah balik

5y ago

Org lain msak sy blh mkn sis.. Tp lps tu mmg kluar blik la.. Mkn kat kdai pun mcm tu.. Tp bila sndri yg msak.. Ckup dh hdu bau sya dh xlalu nk mkn 😢