2nd pregnancy

Hi, pernah tak sesiapa yg pregnant anak kedua jarak dekat? Anak pertama saya baru nak masuk 11 bulan dan td check upt positive.. mungkin 4-5w.. Kalau pergi klinik swasta, dia akan bagi ubat gugur tak?#pleasehelp #Second_Baby #SecondPregnancy Edit: Terima kasih semua untuk komen yg baik baik dan bagi moral support. Saya terima semua dengan hati terbuka. Syukur saya buat posting di sini dan pada akhirnya saya sedikit sebanyak, boleh terima kehamilan ini. Semoga saya kuat untuk hadapi mulut org sekeliling pula 🩷

31 Balas

Sya pun pregnant ank dkt skrg,ank sulung baru 9 bulan,hat dalm perut 5 buln dh..ta plan pun..rezeki terima jlh..pent tu biasa lh hadap jlh.. sya dn suami pun duk bedua family sume jauh,,time suami p keja duk sorang dkt rmh,kdg pent gk..tapi alhamdulillah anak ta buat perangai sgt..rezeki tu sis ..ta sume org mudah lekat😁sian ke bby tu🙄

7mo ago

Huhu in shaa Allah sis.. terima kasih sis bg moral support 🤍🥲