7 weeks pregnant

Pernah tak pengalaman mommies sebelum disahkan mengandung dah makan mcm2?minum air bergas la..makan mcm2.lepas tu disahkan mengandung.ade effect ke bby dalam kandungan tu?

18 Balas

in sha Allah ok. jaga diri dan kandungan ok. jaga makan lepas ni. moga dpermudahkan urusan

Sy minum air bergas.. Tp dpt tahu preg 11 week terus stop.. In sha Allah tak ad apa2..

Pernah. Lepas tahu tu terus stop. Alhamdulillah, baby selamat dan tak apa2.

pernah, lepas tu hiking lg.. bby 5bulan bru perasaan sbnrnya mengandung

Sy sempat buat sit up lagi sis. Alhamdulillah takda apa2.

..trharu saya baca semua komen2 dsni. 😭..

InsyaAllah xda apa2 sis

xde effect