Pernah tak mommies rasa sakit perut. Bila pergi klinik doctor check jalan terbukak. Tp usia kandu

Pernah tak mommies rasa sakit perut. Bila pergi klinik doctor check jalan terbukak. Tp usia kandungan bru 16 weeks. Refer hosp pun doctor check mmg jln terbukak. Tp doctor kata servical height/length ok lagi. Dia kata takde apa. Ada yg pernah ada pengalaman yg sama. Risau 😭

2 Balas

Jgn buat benda2 yg berat puan. Baik berehat until tutup balik. Same goes to me masa preggy dulu tp sy 9 weeks then kena mkn duphaston and lots of bed rest. Klu boleh jgn bergerak.

Semoga dipermudahkan segala urusan puan. InShaaAllah takda apa. Jangan lasak dan buat kerja berat okay. 🤗