Nk tny, ada x mommies yg pernah experienced uri ke bawah di awal kehamilan? Usia kandungan skrg 15w

Sy ada spotting & dah pergi check doctor, doctor scan kata uri ke bawah sikit tp Alhamdulillah baby ok & active. Cuma nya sy risau la sbb ada spotting on off ni takut bahaya..

2 Balas

banyakkan rehat, bedrest je dulu. jgn angkat benda Berat. sbb kemungkinan untuk gugur Tu boleh jadi kalau Ada spotting

slam sis . .cam mana kandungan time ni ok kak .. sbb saya alami masalah sama cam sis

1y ago

x byk sgt sis.. brownish je.. tapi sy memang kerap pergi hospital & clinic sbb risau. Alhamdulillah baby ok.. sis kalo risau sis pergi je scan tgk keadaan baby ok ke x..