hi nak tanya. hi ibu2..

pernah tak mengalami kencing kotor semasa hamil ? apa langkah untuk sembuhkan kencing kotor ini? sye tgh alami nye dari trimester 1-2. Dah rungsing tak tahu nak buat apa..

6 Balas

Ade pegi jumpe doktor tak? Saya kena masa awal pregnancy. Doktor bagi antibiotik. Lepas habis antibiotik, alhamdulillah saya dah okay. Kena banyakkan minum air putih, jangan tahan kencing.

Saya pun kena, sy banyakkan minum air masak je. Biar kita kencing byk kali keluarkn bakteria. Lepas tu sy amalkan jugak minum air barli tanpa gula

minum air kosong banyak,elak makan benda manis masa nak p cek perut...

Cuba green tea sikit..air suam pun kene minum byk..

byk kn mnum air suam sis..kuang kn mnum mnis

Minum air barli, bykkan minum air masak