Implantation Bleeding

Pernah tak korang mengalami implantation bleeding lebih dari 3 days? I'm not sure if it's implantation bleeding or AF but I got upt +ve yesterday. Should I be worried?

1 Balas

Implantation bleeding could be 3-7 day's. Ini yg saya pernah baca sis. Tapi bleeding tak heavy, slightly cramping also normal kalau early pregnancy. Tapi jika d susuli sakit d bahagian perut (abdominal cramping) & belakang yg b'terusan. Bleeding makin haeavy, better cepat2 pegi klinik atau kecemasan utk pemeriksaan selanjut nya 🙂