Suddenly gastrik

Pernah tak kena gastrik, now dah 4 month pregnancy, baru nak baik dari morning sickness. Yg ni sakit sngat smpai mkn pun asyik muntah je. Ada tak yg blh hilangkan gastrik or ada cara nak pulihkan selain mkn ubat-ubtan? #1stimemom

7 Balas

me too.. saya dah msuk 4 bulan pregnant pon still gastric dan bgantung ngn ubat gastrik + ubat tahan muntah.. klu x consume mmg parah laa jwbnya.. bdoa sngt2 simptom ni cepat2 sembuh..huhuhu