Pendapat ibu mengandung

Pernah tak ibu² badan lemah sangat , penat dia mcam mengemas 1 rumah . Ke sebab saya tak sarapan pagi , hanya minum susu sahaja . 😅😅

2 Balas

kalau terlampau lemah boleh ke hspital sis, takut tak cukup air ke ap, makan kena jaga sis, walau tak lalu ambik sikit, takuf mcm sya angin smpai naik kepala boleh migrainn. Kalau tu satu hri muntah. n lemah.

ibu mengandung ibu menyusu kena jaga waktu mkn.. x blh ikut suka mkn mcm sblum mengandung.. baby perlukan sumber nutrisi yg cukup