kandungan kosong

pernah ke sesiapa alami kandungan kosong?..ikotkan dh 9@10 weeks..dh 2 kali scan..tapi hanya nmpk kantung sahaja..denyutan bby semua xde..tu tanda memang tiada harapan ke

7 Balas

last scan masa week ke berapa

1y ago

Ohh 9w, kadang usia kandungan tak sama dgn tarikh last period sbb persenyawaan berlaku lmbt, normal je kalau lmbt 2@3w, mngkin sis baru 7w, mcm sy 7w hanya nmpk kantung, InshaAllah ada tu, bnykkn berdoa, yg pnting kantung tu dh nmpk,