kandungan kosong

pernah ke sesiapa alami kandungan kosong?..ikotkan dh 9@10 weeks..dh 2 kali scan..tapi hanya nmpk kantung sahaja..denyutan bby semua xde..tu tanda memang tiada harapan ke

7 Balas

Sy pn sama dh 3x scan 1st scan 7w dkt swasta tp ada kantung n embrio je, 2nd scan 8w kt kk then doc kata xde janin n terus refer HTA scan atas n bwh still x nmpk. Doc bg date lg sebulan. ikutkan dh 11 weeks minggu ni. Rahim n kantung doc ckp cntik tp janin x menjadi. Doc bg date 3/1/23 utk repeat scan. Tp harini sy bleeding mcm keluar ketulan. Takut nk jumpa doctor. If belarutan sy akan terus ke emergency

1y ago

Dukacita sy bleeding n dan 25/12/22 keluar dgn sndri semuanya.. Xsmpai date repeat scan dh sakit n kuar sndri. Pegi emergency n kne admitted.. Esok tu kne D&C. Now sy dh 2 hari dkt HTA. In shaa Allah ptg ni dh boleh discharge. Xde rezeki sy kali ni. Xpe Allah sebaik2 perancangan.. In shaa Allah lps ni DIA bg yg terbaik utk kami. Jgn lupa berdoa ye mommies 😘

Macam saya dai minggu ke-3 sampai minggunke-12 kosong. Semalam kena cuci sebab kantung dah mula mengecut. Saya cuci doktor masuk kan ubat bagi jatuh sendiri. Kalau tak kena masuk ot. Tapi alhamdullillah lepas masuk sendiri dlm 2 jam jatuh sambil buang air besar. Walaupun masuk ubat dia punya sakit tu tak boleh bawak bincang. Nauzubilla minzalik

mcm sy dlu 9 weeks kluar spotting drh fresh tp xsakit..g hosp scan bwh dktr ckp kntung kosong xde bby..dktr bg mse 2 mnggu utk kluar sndri smua..xsmpai smnggu rsa cramp truk trus kluar sketul..

1y ago

byk x darah spoting fresh awk yg keluar time tu

Sy scan masa week 8-9 baru nmpk kantung. Tunggu week 11 pulak baru nk g scan balik. Doktor ckp normal lmbt nmpk baby sbb period xteratur. Semoga baik2 saja utk kita.

tengah alami 2x scan cuma npk kantung,dri 8weeks start spotting non stop ke hari nie..hari rabu scan kali ke3 (10weeks) berharap sangat nampak baby semoga ada rezeki 🥺

Saya pernah alami 3 kali kandungan kosong..

1y ago

sy pon pnh kandung kosong 3x kandungan sy stop smpai 6 mggu je pastu keluar coklat lama2 makin bnyk dan keluar drh sakit dkt ari mcm memulas

last scan masa week ke berapa

1y ago

Ohh 9w, kadang usia kandungan tak sama dgn tarikh last period sbb persenyawaan berlaku lmbt, normal je kalau lmbt 2@3w, mngkin sis baru 7w, mcm sy 7w hanya nmpk kantung, InshaAllah ada tu, bnykkn berdoa, yg pnting kantung tu dh nmpk,