Kencing tak rasa

Pernah ke ibu2 mengalami kencing tak rsa..ttba2 kluar je..#firstbaby #ingintahu

2 Balas

jika puan alami sedemikian .better puan jmpe dgn doc pakar..supaya dia blh chck n detect apa mslh yg berlaku ..ianya tidak normal jika puan tidak ada rs tp ia kluar sndri...dlm erti kata lain..lemah pundi kencing..jd better puan pergi klnik or hsptl dptkn rawatan segera..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

Btul ke kencing tu? Risau air ketuban je. Baik g check doctor