pernah ke ?

pernah ke ibu ibu berpengalaman keguguran tetapi tiada bleeding , tau tau doc cakap baby tak jadi ?

5 Balas

sepanjang saya gugur 4 kali semua keadaan mcm tu. xde bleeding. tau² dh xde degupan jantung. saya pun xtau punca. redha je lah ketentuan dari allah

sya...xdk ap2 tanda pun..p scan msa 9w bru Dr bgtau xjd...sy tgu janin tu jtuh sndiri..11w ggur sndiri..after 6months mngndung kedua...skrg baby dh 5bulan

3y ago

dh g refer klinik ka?

sy mcm tu.. xde bleeding apa pun, tp doc sahkan baby xjd.. lama2 janin tu akn jatuh sndiri jugak

kwan sy mcm tu..tggu lpas 2mggu gitu bru kluar drah

Xpernah