ubat duphaston

Hai ibu². Ada tak ibu yg berpengalaman bleeding masa 1st trimester dan makan ubat duphaston (atas arahan doc)

2 Balas

Ye sy... Sy doc suggest mkn smpai 4 5 bln.. Klu hbis n next day akn kluar drah.. Jd doc suggest amik stiap hri.. Tp lain org lain bdn.. Ade yg amik 1 ppan dh xde drah..

4y ago

Lama jgk sis.. Mse tu smpai 4 bln.. Brenti je kuo drah.. Jd mkn je hri2.. Tu ats arhan doc la.. Sis kne ikot arhan doc.. Ade yg mkn 1 ppan tu dh ok.. Ade yg mkn seminggu dh ok..

Sy mkn smpi 12w. After 12w stop dh bleeding.

4y ago

Byk juga ye..kat farmasi bole tahan juga harga ubat ni