hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,

perlukah sa mkn ubt kuatkn rahim?#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

hello.. sa bleeding uda 4 hri tpi darah yg keluar flek coklat dan kdng darah merah fresh,
14 Balas

KALAU JADI MACAM NI TOLONGLAH JUMPA DOC KALAU MASIH SAYANG BABY DALAM PERUT TU ...

2y ago

uda jmpa doktor sis. doktor ckp msih ada lg baby . esok kena jmpa blik doktor scan sekali lgi. hrp2 semuanya ok. Amin. doakan ya..