First baby .

Perlukaa sya ke hospital bila perut kerap terasa kencang dari 2mggu lalu rasa mcm nii. Dan rasa perut seperti berangin sakitnya tapi skejap2 saja hilangnya . Skrg ada rasa mual2 pening macm first pregnant dlu . Paha , punggung jg terasa sakit2 .Apa tandanya ? Perluka sya ke hospital ? Mohon pencerahan sebab ini anak pertma sya dan kndungan sya baru 29minggu ? . Takut2 juga

1 Balas

Norml punggung pinggang n Paha sakit..n mual2 tu ade alhan lg tu..Xsmua org dh hilang trus..Ade hilng n mncul blik