8bulan

Normal kaa dari start 28week usia kndungan selalu rasa sakit perut seperti berangin.sehari bleh 2-3kali dtang rasa sakit tuu.kadang rasa nak buang angin tapi tdk keluar jg.berak rasa okay daripda mcm first pregnant dlu.perut selalu kencang mcm makan 3pinggan ?pinggul dan paha rasa sakit2. Tda pgalaman lagi sbb first baby. Takut tuu rasa tanda2 mau bersalin awal ? mohon pda y berpengalamn bagi sya jawapan ? skrg sya sdh 29week

2 Balas

Sy mcmtu jg smp 7m ..tp btter sis check kt hosp

5y ago

normal laa tuu kan sis?. mmg 7bulan rasa mcm nii

normal sis . klau bole urut perot sis n tapak kaki dgn minyk angin sblm tido . lps tu bole mtk suami urut blakg skli sblm tido bru slesa sikit sis . sy pon mcm tu . kndgn sy da 31week pon still berangin bdn .