35week 2day

Ibu2 yang berpengalaman , normal kaa bawah perut terasa berat dan rasa dicucuk2 jarum terasa dri miss v smpai punggung sakitnya . Klau sya sdh duduk kencing lepastu bediri , air kencing masih boleh mengalir smpai sya terpaksa duduk balik .hahaha pinggang dan tulang2 paha dan belakang sakit mcm bru lepas olahraga. Sya takut tanda2 mau bersalin sebab sya terlalu aktif dlam sebulan nii . Bejalan non stop kehulur kehilir sebab sya jaga kedai makan ibu saya . Harap ada pencerahan dri ibu2 y berpengalaman. #firstBABY

2 Balas

Dh hujung2 ni mmg mcm tu sis, mudah trkencing, sakit dkat tulang miss v, sakit tulang bontot, serba xkena dh..tdo mpm pn makin xlena

5y ago

Tuu laa sis . Sya takut2 jak tuu tanda mau bersalin hehe

Memang akan rasa macam tu sis bila dh nak dekat bersalin ni. Sabar la ye. Kalau sakit sangat gi jumpa doc ye

5y ago

Samaa