Jumpe Dr

Perlu x pegi jumpe Dr hari ne...sy kdg2 mcm ade keputihan,kdg2 tukar kuning sikit.. sometimes coklat sikit tapi samar2 dah seminggu ...kadang2 gatal kadang2 x gatal..adkah jangkitan kuman yg menyebabkan perubahan wrna tu.. ..tpi appointment dengan kk hri isnin minggu depan dh..

2 Balas

Pregnant ke? better prgi jumpa dktr tkut ade GBS. mcm sye kne mse pregnant

5y ago

Group B streptococcus. Usually GBS common among pregnt mother. Sbnrye xdangerous pon just mse brsalin tu bhye sbb baby kluar kt private part kan. saya mse pregnt kne ambik antibiotic and mse nk brsalin kne ambik jugak 😊😊😊😊