pam susu badan

Perlu ke ibu yg menyusu badan yg x berkerja mengepam susu badan...

4 Balas

Kalau ikut kan ye... At least ade sikit stok takut apa2 emergency mak masuk spital ank ade stok susu utk minum.... Sy dlu pam sikit.... Simpan freezer thn 6bln... Lps tu dah exp trs buang

depends.. kalau skali penuh susu skali tu dah baby clear kn.. memang ok stiap feed dgn stiap susu penuh breasr, xyh la pump.. klau masih ade sisa, pump then simpan..

Dpnd pd org..ada yg x kerja bg bby susu badan cara pump..

Kalo anak boleh df, takde keperluan nk pam