haii mommy semua...

Perlu kah sy hbis kan ubat ni ya....sbb bila sy makan ni selalu sgt pening kepala...nak tanya pendapat mmy semua yg ada makan ubat ni..

haii mommy semua...
2 Balas

try mintak tukar ubat . sy amek zincofer saja . mula² mmg akn muntah sbb side effect tp lepas 5 hari sy teruskn , da okey . minum dgn sunquick n mkn je terus . takde tggu² 2 jam . dr hb 10 naik 11.8 . tp ubat² ni lebih kurang zincofer je . cuma byk² jela kene telan

5y ago

hehe biasa kalau baru² mmg mcm tu . puan terus je mkn utk baby . cari cara utk ubt tu ditelan juga hihi .

Saya tak boleh minum ubat ni terus pening..doktr tukar p ubat lain,wrna merah..

5y ago

Kasih thu doktr..nanti dorang tukar juga tu