Baby kuning tinggi.. baby darah sama ibu jenis O+.. ada sesiapa mcm saya.. blh share petua..

Perlu bantuan

Baby kuning tinggi.. baby darah sama ibu jenis O+.. ada sesiapa mcm saya.. blh share petua..
10 Balas

saya dan suami O juga. kami sewa blue light tu dari klinik dan buat di rumah. Dan mmg bagi susu badan plus susu formula sbb dalam susu badan pun ada agen kuning tu. tu personal preference saya kalau puan mmg nak full breastfeed tak ada masalah.