Perkahwinan anda bahagia?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

7095 respon

39 Balas

TᗴᖇᔕᗩᑎᘜᗩT ᗷᗩᕼᗩᘜIᗩ ᗩᒪᕼᗩᗰᗪᑌᒪIᒪᒪᗩᕼ ᔕYᑌKᑌᖇ ᔕᗴᒪᗩᒪᑌ ᗯᒪᗯᑭᑎ ᗷYK ᖇIᑎTᗩᑎᘜᗩᑎ ᗪᑌᘜᗩᗩᑎ Yᘜ ᙭ ᗪ ᗪᑌᘜᗩ ᗪTᘜ ᗷᗴᖇᘜᗩᑎᗪᗩ Tᑭ ᔕYᑌKᖇᗩᑎ Yᗩ IᒪᒪᗩᕼI ᗪ KᑌᖇᑎIᗩ Kᑎ ᔕᗴOᖇᗩᑎᘜ ᔕᑌᗩᗰI Yᘜ ᗷᑭKIᖇᗩᑎ ᒍᗩᑌᕼ Kᗴ ᕼᗩᗪᗩᑭᗩᑎ ᗩᗩᗩᗩᗰIᑎᑎᑎ2 ᗰOᘜᗩ ᗪ KᗴKᗩᒪ Kᑎ ᕼIᑎᘜᘜᗩ ᒍᗩᑎᑎᗩᕼ & TTᑭ KᗴKᗩᒪ ᗷᔕᗰᗩ ᔕᗴᕼIᗪᑌᑭ ᔕᗴᗰᗩTI ᕼIᑎᘜᘜᗩ Kᗴ ᒪᑌᕼ ᗰᗩᕼᖴᑌᘔ ᗩᗩᗩᗩᗰIIᑎᑎᑎ Yᗩ ᖇᗩᗷᗷ 😘

Tak bahagia tak jd ler anak2.. Syukur Alhamdulillah, ada rintangan tp kita jd positive dan perbaiki.. tp kalau sebelah pihak je settle bakpe nak stay lama2 menahan rasa x bahagia.. buat apa kahwin kalau tak bahagia.. Go girl! Berkahwin bukan pengakhiran hidup.

bahagia sgt2. itu pentingnya memilih pasangan berdasarkan sikap & kejujuran dan bukan setakat paras rupa/darjat. kalau ada perselisihan faham tu biasa, boleh bwk bincang. susah senang hadapi bersama

Alhamdulillah bahagia n syukur sngt. walaupn suami kerja biasa tp alhamdulillah suami seorang yg penyayang. Gaduh tu adat la dlm rumahtangga, tp gaduh2 mnja saja.

Syukur alhamdulillah bahagia sgt dan bertambah2 bahagia sejak lahir zuriat penyambung kasih syg..

alhamdulillah, bahagia syukur sgt, ade ank lagi brtambah bahagia.penguat kasih syg suami isteri.

sibuk dgn kerja,kluarga d abai..hanya bersua bila mkan. dan melihatnya diam saat tidur

normal.lar nama pon perkahwinan ada up & down.. hidup tk seronok tanpa ujian😊

Alhamdulillah. Sudah 11 tahun perkahwinan kami. Moga kekal ke akhir hayat kami

Alhamdulillah. gado2 manja tu biasala. tu yg mengeratkan lagi hubungan.😍