Sokongan yang Terbaik Buat Mama Selepas Bersalin Nanti! 🥰

Perjalanan selepas bersalin bukannya mudah. Kami faham, Mama! 💗 Oleh itu, Mama's Choice menghasilkan Postpartum Adjustable Corset ini dengan material yang sejuk, mudah laras, tahan lama dan dipenuhi dengan pelbagai kelebihan! 🤗 Ia bukan sahaja dapat mengempiskan perut anda selepas bersalin, namun ia juga dapat mengurangkan sakit belakang & memperbaiki postur badan anda! 😍 Jom siap sediakan keperluan selepas bersalin sekarang! 👇 https://bit.ly/3Mwiqaa

Sokongan yang Terbaik Buat Mama Selepas Bersalin Nanti!  🥰
4 Balas

salam nk tye....ade x pengalaman bayi dalam kandungan...perutnye besar...bayi sy dlm 14minggu

1y ago

abs 2 ape doktor ckp lg puan

👌

👌🏻

👍